Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Новини » Великодній ярмарок на допомогу Збройним Силам України

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Великодній ярмарок на допомогу Збройним Силам України

Автор: melnyk від 30-04-2024, 11:17, переглядів: 37

0

29 квітня в Центральноукраїнському науковому ліцеї – інтернат в Олександрії відбувся черговий ярмарок на допомогу Збройним Силам України. Цього разу він був приурочений великому релігійному християнському святу - Великодню. Протягом попереднього тижня ліцеїсти готувалися до цієї благодійної акції, що має допомогти нашим захисникам перемогти ворога - агресора, що нищить нашу країну, вбиває її мешканців… 

Разом із активною підтримкою батьків ліцеїсти привезли з дому різноманітну власну випічку-смаколики: паски, кекси, вертуни, печиво, пиріжки, млинці, пироги, торти, тістечка, напої... Вишуканим великоднім столом був стіл учнів 10-А класу. Різноманіття власної випічки імбирних пряників від мами, учениці Аліни Шалаєвої, - Яни демонструвало її великий художній смак, талант творити в мініатюрах звірят, квітки... До речі, учні цього класу зібрали найбільшу кількість грошей на потреби ЗСУ – 4657 грн. Учні 11-Б класу підійшли до акції креативно: зібрали кошти в сумі 700 грн. та закупили необхідні санітарно-гігієнічні засоби на суму 2000 грн. Активну участь у ярмарку брали учні 10-Б класу, котрі наторгували 3123 грн., учні 9-го класу - 2720 грн. Наприклад, учні 10- В класу, найменший по чисельності клас, внесли свій вагомий вклад у благодійну справу, зібравши 1635 грн., учні 8-го класу – зібрали 1362 грн., 50 коп. Учні 11-А класу внесли до загального збору зібрані ними від проданого – 1322 грн. Усього було зібрано 15520 грн. І це за одну годину роботи ярмарку. 

 На підсумковій лінійці заступник директора з навчальної роботи В.Я.Литовка подякувала усім учням за їх активну участь у благодійній акції, та їх батьків за громадянську позицію, які вчергове серйозно віднеслися до справи загального вкладу в перемогу над ненаситним, лютим ворогом.     







 

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.