Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя м.Олександрія » День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні»

Автор: melnyk від 10-05-2024, 09:16, переглядів: 48

0

8 травня 2024 року в 9-му класі (м.Олександрія) проведено урок пам'яті на тему: «День пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Під час уроку згадали та вшанували подвиг борців з нацизмом, які здолали лютого ворога. Українці зробили значний внесок у перемогу над фашистською Німеччиною. Ціна цього внеску – надзвичайні великі втрати впродовж 1939–1945 років серед українців та інших народів, які проживали на території України.

Ці дні ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни росії проти України, і зараз, як і в роки Другої світової, українцям довелося взяти до рук зброю та захищати рідну землю, свою незалежність і свободу.  

Підростаюче покоління сьогодення цікавиться історичною правдою подій Другої світової війни та сприяє поширенню інформації про героїчні подвиги українських воїнів у боротьбі за територіальну цілісність та соборність України.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.