Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Загальногімназійна лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Загальногімназійна лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи

Автор: anna_garifylina від 24-11-2018, 09:00, переглядів: 786

0

21 листопада відбулася загальногімназійна лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи, яку підготували учні 11-А класу разом з вихователем Коноваловою Н. В.

Гімназисти  вшанували громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Саме сьогодні, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України. Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою.

Наші земляки, яких сьогодні мобілізовано до лав українського війська, з честю відвойовують та захищають кордони нашої держави, борються за її єдність та цілісність.

Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими і якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.