3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

НАШ ВЕСЕЛИЙ 5 КЛАС

Автор: yulua від 4-09-2024, 16:41, переглядів: 38

0

П’ятий клас — це межа між дитинством і підлітковим віком, час, коли діти починають робити перші кроки до самостійності, але все ще залишаються дуже вразливими. У цьому віці вони довірливо сприймають слова й поради вчителів, батьків та інших дорослих, визнають їхній авторитет і сподіваються на підтримку та розуміння. 

У цьому році 5 клас Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату розпочав навчання за програмою «Інтелект України», що ставить перед учнями нові виклики та вимоги. 

4 вересня практичний психолог ліцею провів зустріч-знайомство з учнями 5 класу, щоб допомогти їм краще адаптуватися до нових умов навчання та створити атмосферу підтримки і взаєморозуміння в класі.

Було проведено низку інтерактивних вправ, спрямованих на згуртування колективу, розвиток комунікативних навичок і зміцнення почуття довіри серед однокласників. Психолог приділив особливу увагу обговоренню важливості взаємопідтримки, поваги до думок інших.

Зустріч дала можливість учням висловити свої думки та переживання, отримати поради щодо того, як впоратися зі стресом та організувати свій навчальний процес. Психолог наголосив на доступності своєї підтримки в разі виникнення будь-яких труднощів і заохочував дітей звертатися за допомогою, коли це необхідно. Така робота сприяє створенню комфортного та безпечного середовища для ефективного навчання і подальшого особистісного розвитку учнів.

Категорія: Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.