3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

В добру путь, новачки!

Автор: yulua від 2-09-2021, 11:56, переглядів: 418

0
Ось і закінчилось літо, сповнене різноманітних вражень від канікул та святкування 30-річчя Незалежності нашої держави. Хоч сонечко ще гріє своїм теплом, природа манить на прогулянки, та все ж прийшла красуня-осінь з своїми барвами листочків та квітів. А для дітей прийшла пора йти до школи.

Наша велика ліцейна родина поповнилася новим 5-м класом та трьома обласними 10-ми класами. З різних куточків області приїхали для навчання десятикласники. Кожен з них вже майже сформована особистість, яка в своєму класі користувалась повагою та авторитетом серед однолітків. Тепер вони створюють нові класні колективи разом з своїми наставниками – вчителями та вихователями. Не секрет, що дистанційне навчання трохи зменшило почуття колективізму. То ж попереду – наполегливе навчання та цікаве життя ліцеїста, з дослідницькими творчими роботами, змістовними виховними заходами, концертами.

Щоб прискорити адаптацію до нових умов навчання, практичний психолог провела в кожному з класів тренінги знайомства та спілкування. Під час роботи тренінгів учні розповіли про свої здібності та вміння, вчилися чути один одного, знаходити вихід з різних ситуацій, вчитися бути колективом, виконуючи психологічні вправи.

Хочеться побажати новачкам успіхів у навчанні та досягненні своєї мети, а головне – стати хорошими Людьми і бути здоровими!

                                                                                Практичний психолог Якимчук Г.В.

Категорія: Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.