Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Новини » Чорнобиль: причини катастрофи, наслідки і вплив на навколишнє середовище та здоров`я людей

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Чорнобиль: причини катастрофи, наслідки і вплив на навколишнє середовище та здоров`я людей

Автор: melnyk від 24-04-2024, 09:09, переглядів: 17

0

     22 квітня 2024 р. учні 10-В класу (м. Олександрія) провели пізнавальну виховну годину, присвячену події, що назавжди залишила слід у світовій історії - Чорнобильській аварії на АЕС. 38 років тому відбулася техногенна ядерна катастрофа на атомній станції, що сколихнула всю світову спільноту. 26 квітня 1986 року стало відліком глибокого негативного впливу для українського народу та планети Земля. Трагедія нагадує нам про необхідність дотримуватися високих стандартів в ядерній енергетиці та в інших галузях, де безпека має першочергове значення.

Ліцеїсти відвідали віртуальний 3D музей, занурилася у події Чорнобиля, дізнались про причини катастрофи, наслідки та вплив на навколишнє середовище та здоров`я людей. Обговорили значення ядерної безпеки, розглянули заходи, що були вжиті після аварії для запобігання подібним інцидентам у майбутньому, ділились досвідом знайомих та близьких.      

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.