Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Галерея слави » Зустріч із захисником: патріотичне виховання у Центральноукраїнському ліцеї

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч із захисником: патріотичне виховання у Центральноукраїнському ліцеї

Автор: melnyk від 7-05-2024, 08:47, переглядів: 27

0

Вихователь 10-Б класу з метою виховання патріотизму та любові до України організувала зустріч з колишнім випускником О., хоча й не набагато старший за десятикласників, але він уже мав досвід війни та перебування в небезпеці. Він - людина сильної волі, міцного характеру, справжній патріот, який своїм прикладом продемонстрував, що любов до Батьківщини можна виражати не лише словами, а й вчинками.

Зі смутком та болем в очах захисник поділився з учнями спогадами про пережиті  події. Він розповів про життя на війні, про оборону довірених об'єктів, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність та братство. Його щирі слова глибоко вразили юні серця.

Події останніх місяців ще раз підтвердили незламність українського народу. Вони об'єднали нас, пробудили щирий патріотизм та готовність до самовідданості заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави. Зустріч з випускником стала ще одним кроком на шляху виховання юних патріотів, які будуть творити нове, вільне та щасливе майбутнє України.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.