3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

ЄВРОКЛУБ «АСТРА» ОБ’ЄДНУЄ!

Автор: dend від 28-10-2022, 09:06, переглядів: 297

0

27 жовтня на платформі zoom було проведено Євровечірку «Самореалізація молоді в сучасному суспільстві».

Захід, який об’єднав випускників та нових учасників євроклубу «Астра» комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради», став своєрідною посвятою у євроклубівці, започаткував системну діяльність на наступні роки. 

Координатор євроклубу Ольга Берлін розповіла про історію і традиції євроклубу, заходи, подорожі, успішно реалізовані проєкти, співпрацю з мережами ЄС, підтримку від European Union in Ukraine та Euroquiz.org.ua.

Класний керівник 10-Г класу Алла Кондакова відмітила, що участь у діяльності євроклубу це насамперед унікальна можливість самореалізації для молоді, а учасники євроклубу «Астра» завжди активні, креативні та комунікабельні.

Випускники євроклубу Yevhenii Pasternak, Дар’я Сущенко, Влада Сакаль та Nika Gorbenko поділилися власним досвідом, дали поради своїм наступникам та побажали цінувати кожну мить спільного, насиченого, цікавого євроклубівського життя!

З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, розширення знань про Європейський союз було проведено міні-квіз «Євровікторина», переможцями якого стали Євгеній Пастернак, Анна Пилипенко, Євгенія Вінзіцька, Марія Нестерович та Аріана Кунц, які отримають сувеніри від Представництва ЄС в Україні.

Євроклубівці не обмежилися спілкуванням та розвагами, а напрацювали безліч ідей щодо подальшої діяльності: відзначення Дня толерантності, віртуальні екскурсії, зйомка відеороликів, нові майбутні проєкти. А наймолодший учасник євроклубу, учень 7 класу Дмитро Флерчук зробив велику кількість вдалих фото нашого заходу!

На завершення заходу всі присутні долучилися до віртуального відеозалу, де переглянули відеофільми, зроблені різними поколіннями євроклубу «Астра». А ще було багато позитивних емоцій, чудових вітань та прекрасних побажань!

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.