3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Святкування Дня Європи

Автор: dend від 20-05-2015, 12:04, переглядів: 1 231

0

 

Святкування Дня ЄвропиДень Європи в Україні є своєрідним закінченням навчального року для євроклубу «Астра».

Цьогоріч програма святкування найголовнішого свята європейців була надзвичайно насиченою.

15 травня з 10 години у Дендропарку міста Кіровограда свій старт узяв «Єврофест – 2015». Захід об’єднав понад 30 євроклубів міста і оласті та проєвропейські громадські ініціативи. Кіровоградський дендропарк перетворився на Європейське містечко. Євроклуб «Астра» представляв країну Велику Британію.

Під час виступу на сцені Вікторія Біжан, Володимир Сілецький, Дмитро Шевченко та Богдан Каряжа показали не тільки чудові акторські здібності, а й прекрасне володіння англійською мовою. Чарівні дівчата 10-А класу: Єлізавета Мілентій, Валерія Варивода, Марина Романюк, Ольга Кондратенко, Ада Сергеєва, Дар’я Ліпшеєва, Аліна Кузьоміна, Ксенія Хомяченко, Єлізавета Заніздра, виконали запальну ірландську польку,  викликавши шквал оплесків від глядачів.

Прекрасно представлений був куточок Євроклубу "Астра". І хоча дуже заважав вітер, всі охочі могли не тільки зізнатися цікаві факти про Велику Британію, а й спробувати національні страви цієї країни: чай, вівсянку та тости із джемом, сендвічі з огірками.

Святкування Дня Європи в Україні продовжилося 16 травня участю у євроквесті. І хоча наша команда: Дарія Благовісна, Мушин Іванна,  Касіротська Катерина, Віктор Шутенко, Олександр Свириденко не зайняла призового місця (з об’єктивних причин), ми не засмутилися, дізнавшись багато нового. Найбільше учасникам сподобалось на станції «Добро». Поспілкувавшись із координатором станції, ми усвідомили, що добро буде по всьому світу, але кожен повинен почати з себе. Тож ми гарно провели цей день і надалі сподіваємося на перемогу.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати всім учасникам заходу та вчителям Наталії Петрівні Нікітенко, Роману Івановичу Приборі, Валентині Олексіївні Шепель, Валентині Олександрівні Нестеровій за допомогу у підготовці до Єврофесту- 2015.

Катерина Касіротська

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.