Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Година спілкування «Джерела струму, їх небезпечність»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Джерела струму, їх небезпечність»

Автор: feanen від 13-02-2019, 10:38, переглядів: 1 805

0

8 лютого у 8 класі учениці Маржан Єлизавета і Голінська Ольга підготували і провели годину спілкування «Джерела струму, їх небезпечність».

Значення електрики в житті людини дуже велике. У побуті, в повсякденному житті людини електричний струм використовується як для освітлення житлових приміщень, так і для живлення різних побутових приладів. За допомогою цих приладів можна приготувати їжу (електроплита, духовка), випрати і випрасувати білизну (пральна машина, праска), прибрати приміщення (пилосос), тривалий час зберігати продукти свіжими (холодильник).Усі побутові електроприлади вмикаються в мережу за допомогою з'єднувального електричного дроту і вилки. Дія електричного струму на людину може призводити до електричних травм та пошкоджень: скорочення м'язів (супроводжується сильним болем), втрата свідомості, порушення роботи серця чи дихання (або кількох цих порушень разом). Іноді трапляються ураження струмом, які призводять до смерті людини.

Восьмикласники уважно слухали годину спілкування і почули правила користування електроприладами.

Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.