Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування у 11-А класі, присвячену Міжнародному дню танцю

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування у 11-А класі, присвячену Міжнародному дню танцю

Автор: dend від 4-05-2017, 08:10, переглядів: 1 077

0

Наше життя подібне танцю. Все це тому, що наш характер тісно переплітається з мовою тіла. Як і в танцях, так і в житті з’являються нові ідеї, плани, а також щось нове, після чого хочеться реалізовувати це в житті.

Жак д'Амбуаз колись сказав: «танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання; це ритм твого життя; це вираження в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості…»

3 травня учні 11-А класу провели годину спілкування, присвячену Міжнародному дню танцю. Гімназисти обговорили важливість танцю в житті кожної людини. Одинадцятикласники розповіли один одному про значення танцю для кожного з них. Також учням було надзвичайно цікаво дізнатися про танці різних народів та їх історію.

Тож танець – це вічний рух. Танці іноді лікують душу краще, ніж слова. В кожної людини є свій власний танець, який живе у її душі і в серці! Коли знаходиш людину, яку шукаєш – свою, єдину, тоді ваші танці переплітаються, створюючи прекрасний тандем.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.