Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (11 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (11 червня)

Автор: Французан від 12-06-2018, 14:52, переглядів: 1 614

0
Після традиційного загальногімназійного заходу учні 5-го класу переглянули презентації на тему “Stop! We can save our planet” та мультфільм “Reduce, recycle, reuse”. Учні у міні-групах підготували презентації на тему “Our planet is in danger”, розповідали про екологічні проблеми та ділилися порадами як зробити наше місто чистішим. Після обіду відбулася пішохідна екскурсія нашим містом, діти із захопленням слухали екскурсовода, деякі учні підготували цікаву інформацію англійською мовою про наше містечко. День був пізнавальним та вдалим.
11 червня для учнів 6 класу пройшло весело та жваво. Цей день розпочався із загальногімназійної лінійки, після якої ми продовжили роботу в класі. Переглянули виступ членів команди «Adam’s family», які розповіли про американців, їх звичаї і традиції, взяли участь у цікавій вікторині, під час якої отримували смачні призи.Після цього ми пішли до притулку для літніх людей «Милосердний самарянин», де спілкувалися та передали солодкі  подарунки.
Після традиційної організаційної лінійки, на якій учні 7 класу відзвітували про роботу впродовж попереднього тижня, гімназисти продовжили роботу на практичних заняттях. Семикласники опрацьовували тему «Hit the books! (Час вчитися!)». Напередодні учні об‘єдналися у групи і підготували презентації своїх улюблених книжок, а потім провели бесіду з елементами гри «Bookworms (Книголюби)». Також сьогодні учасники команди «Dynamite children» взяли участь у підготовці урочистої церемонії закриття роботи літньої мовної школи.
Учні 8 класу відвідали місця, де народився і провів своє дитинство Тарас Григорович Шевченко. Перше селище, в якому ми побували мало назву Кирилівка. Там ми відвідали музей, присвячений життю Великого Кобзаря. На території музею знаходиться Шевченківська хата, а також могила, де похована мати поета. Після цього ми поїхали до Моринців, у село, де народився  Т. Г. Шевченко. Окрім старих хат, ми побачили знаряддя праці, яке використовували наші предки, а також самостійно змогли спробувати його у роботі. В гарному настрої ми вирушили до маєтку Енгельгардта, біля якого росте дуб, який за легендою здійснює бажання.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.