Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (6 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (6 червня)

Автор: Французан від 7-06-2018, 16:45, переглядів: 1 251

0

Зранку учні 5 і 10-В класів презентували свої виступи, від яких ми отримали величезне задоволення. Учні нашого (10-А) класу Валентий Ярослав і Мазур Богдан брали участь у вікторині і вийшли у 2 тур, а Ярослав змагався за перше місце у вікторині «The Cleverest».

Потім ми відвідали Музей Історії техніки, який знаходиться у ЦДПУ ім. Володимира Винниченка. Екскурсовод, кандидат технічних наук Баранюк Олександр Филимонович, розповів нам про обчислювальні машини з початку їх розвитку та їх складові. Розповідь була надзвичайно цікавою та інформативною. Висловлюємо подяку працівникам кафедри інформатики Андронатію П. І., Котяку В. В., Баранюку О. Ф. та всім, хто доклав зусиль до створення експозиції.

Також ми переглянули країнознавчий фільм «The USA» та провели рольову гру «American Dream». Учні уявляли себе громадянами Сполучених Штатів різних соціальних верств та професій від президента до охоронця супермаркету. У кожного виявилося своє уявлення про Американську мрію. На завершенні дня ми провели репетицію заходу про результати нашої практики, який відбудеться завтра.

Свій день учні 10-В класу присвятили презентації своєї програми «Найрозумніший» . Учням гімназії була запропонована інтелектуальна гра на кращого знавця англійської мови, яка допомогла учням продемонструвати свою кмітливість та ерудицію. Гра проходила дуже жваво, всі учасники намагалися перемогти. Ведучі Гетманець Олександра та Мірзахмедова Маргарита спілкувалися англійською мовою з учасниками змагань та глядачами, якісна та яскрава презентація, підготовлена Нагорним Євгеном, допомагала у вирішенні завдань. Під час перерв, коли професійне журі підводило підсумки, діти запропонували глядачам чудові номери: проникливо звучав дует Глушкова Данила і Мірзахмедової Маргарити, Вініченко Дар`я і Ковальчук Аліна разом із дівчатами класу розважили веселою піснею, а фінальний номер програми у виконанні Бойко Андрія і Вініченко Дар`ї та дівчат отримав дружні овації залу.

Таким чином, програма пройшла цікаво, весело та залишила у учнів багато позитивних вражень.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.