3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято Останнього дзвоника

Автор: Французан від 2-06-2014, 14:05, переглядів: 2 660

0

Свято Останнього дзвоникаОсь він — рідний поріг у школі:

Одночасно і фініш, і старт!

Хай чудовими будуть долі,

Бо прожити життя — не жарт!

Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дає кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, які не кожному здолати. Шкільні роки — це той час, коли все легко, все можливо.

Свято Останнього дзвоникаШвидко дорослішають діти, переходять із класу в клас. Ще тільки зустрів їх шкільний поріг — маленьких, наляканих новим і невідомим, а вже ось вони — випускники, стоять на цьому ж таки порозі — дорослі, гарні, веселі і трохи сумні через розлуку, яка скоро настане.

І хочеться на цьому порозі побажати дорослим дітям, нашим дітям, щастя і радості, успіхів і перемог. Шкільне життя запам’ятається їм світлою, радісною смугою у житті. Під українськими рушниками урочисто разом із вихователями випускники востаннє виходять із стін рідної гімназії. Їх зустрічає велика шкільна родина.

Найщиріші привітання для випускників приготували школи мистецтв, восьмого, шостого, дев’ятого та 10-А класів. А десятикласники дали настанову на життєвий шлях: «Тільки іти вперед!».

Свято Останнього дзвоникаНаприкінці свята протоієрей Євгеній Назаренко, священик Свято-Успенського храму, благословив їх на щасливу життєву дорогу. Ця дорога буде найдовшою дорогою в самостійне життя, і хочеться побажати, щоб стелилась вона легко і радісно!


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.