3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

ТРИВАЄ БОРОТЬБА

Автор: dend від 10-09-2024, 17:18, переглядів: 33

0

Традиційно в Україні перший урок нового навчального року присвячується обговоренню тем, важливих для держави саме у цей час. Сьогодні всі українці живуть однією думкою, одним болем, однією надією – звільнити окуповані рашистами території, дочекатися додому своїх воїнів і повернутися до мирного життя. Урок, проведений 1 вересня в 10 - Б класі, мав назву «Триває боротьба». Він був присвячений головним подіям відбиття російської агресії та відтворенню важливих історичних моментів історії України.  

Насамперед учні вшанували памʼять загиблих випускників нашого ліцею і членів родин наших працівників – Віталія Волкотруба, Олександра Кондакова, Івана Яковенка, Владислава Савєльєва, Євгенія Осієвського (Манька). Учні дізналися про те, якими вони запамʼяталися вчителям та однокласникам, чим займалися після закінчення ліцею, які мали плани на майбутнє, на якій ділянці фронту воювали та за яких обставин загинули. 

Друга частина уроку мала форму вікторини та була присвячена найважливішим подіям історії України. Черговий раз учні переконалися в тому, що історія нашого народу – неперервна боротьба за Незалежність, і сьогодні вона має найбільш гостру форму. Історія України дійсно сповнена трагічними подіями, але якщо порівняти її з історією інших нині благополучних країн, можна дійти висновку, що високому рівню життя у незалежній країні, як правило передує довгий і складний шлях боротьби і праці її громадян.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.