3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Проєкт "Брама" від кіберполіції

Автор: mirosha від 21-02-2024, 15:16, переглядів: 133

0

Департаментом кіберполіції створено та підтримується проект «БРАМА». БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації, протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.

Наша місія: очищення інформаційного простору від російської пропаганди та дезінформації, знищення осередків незаконного поширення протиправного та забороненого контенту.

Наші цілі: знищення російських осередків в Інтернеті, зменшення рівня булінгу та цькування в мережі, протидія наркотикам та шахрайству, навчання та тренінги з кібергігієни, просвіта населення щодо інформаційної гігієни, залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції.

Виділивши декілька хвилин в день кожен може стати справжнім воїном кіберфронту долучившись за наступним посиланням: (https://t.me/+mpISFYcfhZM3OTky)

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.