3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Міжнародний день боротьби з СНіДОМ

Автор: feanen від 7-12-2023, 14:06, переглядів: 119

0

1 грудня в 11-В була проведена інформаційно-тематична година на тему: “Міжнародний день боротьби з СНіДОМ “.Мета: - продовжувати формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ, особистісної та соціальної компетентності дітей, формувати уявлення про небезпеку ВІЛ/СНІДу; - сприяти зниженню ризику інфікування.

 Ільченко Дар’я розповіла що 1 грудня світ відзначає день боротьби зі СНІДОМ та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. СНІД або синдром набутого імунодефіциту людини залишається однією з глобальних проблем у світі.  Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Також учні нагадали про видатних особистостей, які померли від СНІДУ, а саме: Фредді Мерк'юрі, Ентоні Перкінс, Джіа Каранджі, Рудольф Нурєєв…  а також переглянули статистику захворювань та смертностей на СНІД за 2014 рік.

 Сьогодні люди, які живуть з ВІЛ і приймають терапію, щасливо доживають до глибокої старості. В Україні лікування ВІЛ-інфекції є безкоштовним і кожен пацієнт має на нього право.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.