Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Європейський tool kit: Практичне заняття у STEAM-лабораторії

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Європейський tool kit: Практичне заняття у STEAM-лабораторії

Автор: feanen від 5-12-2023, 11:01, переглядів: 93

0

1 грудня в рамках проєкту ЄвропростірЗУМ активні євроклубівці 10-Г класу Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату відвідали STEAM-лабораторію Кіровоградської Малої академії наук, де їх радо зустріли завідувач кабінету Кіровоградської МАН, науковий керівник технічного відділення Денис Денисов та методист, науковий керівник секцій Олег Саленко
Під керівництвом Олега Олександровича хлопці та дівчата виготовляли підставки для гаджетів, брелоки та магніти з логотипом проєкту: від креслення, його ціфровізації до вирізання деталей на лазерному верстаті. Виготовлену сувенірну продукцію отримають на згадку всі активні учасники проєкту «ЄвропростірЗУМ».
На завершення івенту, Денис Олександрович познайомив учнів з роботою 3D принтера та мультимедійним обладнанням, кожен отримав унікальну можливість одягнути окуляри віртуальної реальності та потрапити у штучно створений віртуальний простір!
Завершується серія івентів, добігає кінця проєкт євроклубу «Астра», але не завершується розширення європейського простору знань, умінь та навичок! Захід відбувся за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.