3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вільні творять майбутнє

Автор: feanen від 22-11-2023, 09:48, переглядів: 89

0

21 листопада в 11-Г класі відбулася віртуальна екскурсія місцями Революції Гідності”Вільні творять майбутнє”. Під час якої учні згадали, що  цей день присвячений подіям Євромайдану 2013-2014 років, коли громадяни  виходили на вулиці, виступаючи за гідність, свободу та  європейські цінності. 21 листопада - це час пам'яті героїчних вчинків тих, хто встояв на Майдані за права та свободи. Цей день відзначає не лише події минулого, але й нагадує нам про важливість цих цінностей у сучасному житті.
Ця подія має глибокий символічний зміст, вказуючи на те, що гідність і свобода є невід'ємними складовими будь-якого суспільства. День Гідності та Свободи підкреслює активну громадянську позицію, посилення національного єднання та важливість захисту прав та свобод.
У цей день українці мають можливість вшановувати пам'ять героїв минулого та об'єднуватися для побудови справедливого, гідного майбутнього, де кожен громадянин може вільно виражати свою гідність та бути частиною незалежного, сильного національного співтовариства. Саме цей день дав поштовх до об’єднання українців та підняття вольового духу. Ось це не дає нам забути наше козацьке походження.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.