Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Похід до музейно-меморіального комплексу 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Похід до музейно-меморіального комплексу 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго

Автор: feanen від 9-10-2023, 16:36, переглядів: 104

0

5 жовтня учні 11-Г класу відвідали Музейно-меморіальний комплекс 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. На екскурсії ми відвідали 4 зали музею. В першому залі нам розповіли про війська спеціального призначення, їхню історію, завдання та особливості. Особливу увагу приділили історії 3-го окремого полку Сил спеціального призначення. Друга зала повністю присвячена участі бійців 3-го окремого полку сил спеціальних операцій. Ми дізнались більше про Антитерористичні операції на Сході України.

Третій зал - пов'язаний з  охороною та обороною Донецького аеропорту. В цій залі нам продемонстрували на мультимедійному екрані, унікальні відеокадри, зафільмовані бійцями під час бойових дій в Донецькому аеропорті. У вітринах ми мали змогу спостерігати оригінальні трофеї, що були захоплені в Донецькому аеропорті: зразки озброєння, форми, документи та «військові квитки» членів незаконних збройних формувань, які воювали проти українських бійців. В четвертому залі ми вшанували пам’ять загиблим бійцям.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.