Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Спадщина Василя Олександровича Сухомлинського. Життєві настанови батька

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Спадщина Василя Олександровича Сухомлинського. Життєві настанови батька

Автор: feanen від 3-10-2023, 11:30, переглядів: 177

0

28 вересня у 7 класі була проведена zoom-бесіда «Спадщина Василя Олександровича Сухомлинського.  Життєві настанови батька», присвячена 105-й річниці з Дня народження великого педагога В.О. Сухомлинського.

Учні познайомилися з біографією видатного вчителя, прочитали «Життєві настанови батька», поради,  афоризми Василя Сухомлинського.Також ліцеїсти виконували  різноманітні пізнавальні завдання, активно відповідали на запитання, самостійно робили висновки та узагальнення, висловлювали свої судження.

У кінці бесіди учні підсумували, що твори В.О. Сухомлинського орієнтовані на особистісний підхід до виховання людини, в основі яких лежить любов, доброта, щирість і водночас вимогливість. Саме це поєднання формує людяність. На простих, зрозумілих і цікавих прикладах діти вчаться відчувати різницю між гарними й недобрими вчинками та їх наслідками, прислухатися не до своїх примх та амбіцій, а до голосу серця.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.