Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Гуртуймося, підтримуймо один одного і наближаймо перемогу разом!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Гуртуймося, підтримуймо один одного і наближаймо перемогу разом!

Автор: feanen від 4-09-2023, 10:02, переглядів: 215

0

1 вересня у 7 класі був проведений всеукраїнський перший урок «Ти як? Повертаємось до школи. Наближаємо перемогу разом!», присвячений питанням підтримки ментального здоров’я.
Під час уроку діти активно висловлювали свої думки: від чого залежить ментальне здоров’я українців у ці нелегкі часи агресії російської федерації проти України. Замислилися над станом своєї психіки, стабільності, впевненості. Згадали про подвиг та героїзм українських військових, волонтерів та небайдужих людей. Розуміючи важливість ментального здоров’я  у нинішні хиткі часи, склали 7 способів врівноваження емоційного та психологічного стану українців.
У кінці уроку учні зробили висновок, що у кожної людини – свої чинники, але є серед них спільний для всіх – побут. Зробити дім  комфортним і безпечним, а побут простішим. Оточити себе «своїми» людьми – приємними, щирими.  Зараз, як ніколи, важливо гуртуватися та підтримувати один одного. Тому що підтримка – це також зброя громадян, які можуть і повинні зробити свій внесок у наближення перемоги та майбутнє України. Закликаємо долучатися до допомоги нашим захисникам і наближати перемогу разом!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.