3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 5 класу вміють спілкуватися!

Автор: yulua від 6-06-2023, 11:07, переглядів: 161

0

6 червня – другий день триває акція «Літо-2023. Вперед до Перемоги!». Учні 5 класу разом з практичним психологом та соціальним педагогом взяли активну участь у соціально-психологічному тренінгу на тему: «Ми вміємо спілкуватися!», мета якого полягає у підвищенні рівня комунікативної компетентності, розвитку навичок спілкування, розумінні своїх цінностей.

Під час роботи тренінгу п’ятикласники  визначили правила, яких варто дотримуватися, пригадали народну мудрість про вміння спілкуватися,  усвідомили важливість вербального і невербального спілкування.

Вправи були підібрані так, що учасники могли продемонструвати свою ерудицію, рухову активність та творчість. Важливу роль у спілкуванні відіграє інтонація. Діти вчились адекватно відповідати на запитання з різною інтонацією. Також наші маленькі актори перевтілювалися у казкових героїв, передаючи їхній настрій, звички, поведінку, імпровізували рольову гру, проявляючи творчі здібності.

Веселі, життєрадісні наймолодші ліцеїсти продемонстрували, як гарно вони вміють спілкуватися, розрізняти позитив та негатив. Тож побажаємо їм лише приємних вражень та позитивних емоцій!

Категорія: Ліцейне життя / Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.