Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Психологія » Тренінг для обдарованих дітей: «Лідерські здібності та успіх»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тренінг для обдарованих дітей: «Лідерські здібності та успіх»

Автор: yulua від 7-04-2016, 10:21, переглядів: 1 874

0
Тренінг для обдарованих дітей: «Лідерські здібності та успіх» Всі ми різні: для одного виступ перед великою кількістю слухачів є задоволенням, для іншого – стресом.Всім відомо, як хвилюється дитина, коли розуміє, що на неї покладені великі надії та відповідальність, адже вона захищає не тільки свою роботу, але і честь школи.

Тренінг спрямований на покращення умінь і навичок підлітків-учасників МАН та олімпіад щодо їх вміння виступати перед великою аудиторією слухачів, розвитку їхніх лідерських здібностей та пропагування успіху. Мета тренінгу:виховувати в учнів впевненість у собі; сприяти розвитку комунікативних здібностей та лідерських якостей; покращити вміння презентувати себе й свої досягнення, вміння задавати запитання та відповідати на запитання опонентів; покращити вміння висловлювати свою думку.  Тренінг для обдарованих дітей: «Лідерські здібності та успіх»

Практичний психолог Якимчук Г.В. провела три заняття тренінгу «Лідерські здібності та успіх» з учнями 10-11 класів облкомплексу, які представляють свої роботи на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та на ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів.

Основні завдання тренінгу: розвивати в учнів якості лідера; розвивати навички ведення дискусії, формувати вміння правильно відстоювати свою точку зору; розвивати загальну ерудицію, поглиблювати вміння аналізувати та знаходити правильне вирішення проблеми; пропагувати серед учнів основні норми культури поведінки та спілкування.

Категорія: Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.