Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відвідання театру імені М.Л. Кропивницького

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідання театру імені М.Л. Кропивницького

Автор: feanen від 2-05-2023, 08:46, переглядів: 143

0

30 квітня учні 10-В класу відвідали «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького», де переглянули виставу «Ханума».

«Ханума» - це комедія написана А.Цагарелі у 1882 році. Дія відбувається у Грузії  в одному із старих районів Тифліса. Найголовніша сваха у місті - Ханума вмовляє збанкрутілого князя одружитися зі своєю нареченою, але вже немолодою і не дуже гарною Суліко. На її шляху з’являється інша сваха - Кабато, яка перешкоджає всім планам Хануми. Вона обмовляє Суліко та пропонує князю свою наречену, красуню Сону - дочку багатого купця Микича, яку грала Елізабет Давідян. Ханума не збирається поступатися суперниці, тому вигадує цікаву інтригу…
 Всі глядачі дивилися із задоволенням та затамувавши  подих. "Ханума" це історія про кохання, інтриги, сварки та примирення.

Кожну хвилину актори дарували незабутні емоції своєю грою. Для нас було несподіваним введенням хореографічних номерів у п’єсу. Особливо цікавою були ролі головної героїні – Хануми (Інна Дорошенко), а також Кабато (Дарія Скрипник), харизма та артистичність, яких зробили виставу незабутньою. В театрі   панувала чарівна  атмосфера. Учні отримали купу емоцій та незабутніх вражень.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.