Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Є така професія - Батьківщину захищати

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Є така професія - Батьківщину захищати

Автор: feanen від 13-04-2023, 08:04, переглядів: 166

0

10 квітня у 6 класі була проведена онлайн-зустріч «Є така професія - Батьківщину захищати», на яку був запрошений учасник  бойових  дій,   солдат збройних сил України Дмитро Гур.

Спілкування з військовим, який бачив війну не по телевізору, присвятили відзначенню першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників. 

Під час заходу юні патріоти з цікавістю спілкувалися з військовим. Дмитро розповів про свою роботу на протитанкових ракетних комплексах, «Джавелін», «Стугна», «Енлав», «Корсар» в окремій роті вогневої підтримки. Ділився з дітьми власним бойовим досвідом, розповів про військові операції, в яких брав участь під час звільнення села Веселе, Херсонської області, та обороні міста Бахмут Донецької області. Учні дізналися більше про тих, ким зараз захоплюється весь світ-українських захисників. 

Декілька матеріалів виступу зустрічі було висвітлювали діяльність освітян-волонтерів. Військовий підкреслив важливість патріотичного виховання та досягнень освітянського фронту для перемоги в російсько-українській війні, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу молодшого покоління.

У кінці заходу учні зазначили неоціненну роль у боротьбі з ворогом  представників волонтерського фронту. Шестикласники передали від ліцею кошти у розмірі 10 тисяч грн на автомобіль для 41 ОМБР, дякуючи за мужність і героїзм захисникам незалежності та територіальної цілісності України,  за наближення Перемоги! 

Слава Героям України!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.