Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Взаємодопомога як спосіб життя: що потрібно знати про волонтерство

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Взаємодопомога як спосіб життя: що потрібно знати про волонтерство

Автор: feanen від 5-04-2023, 08:04, переглядів: 193

0

Доволі часто в українському суспільстві висловлюється скептицизм і недовіра стосовно людей, які роблять щось корисне без власної вигоди, безкоштовно. В Україні існує багато стереотипів навколо волонтерства. Саме напрямкам діяльності волонтерів була присвячена година спілкування "Взаємодопомога як спосіб життя: що потрібно знати про волонтерство", яку було проведено в 11-В класі 04.04.2023 року.

Під час заходу ліцеїсти нагадали, що волонтерство — добровільна допомога у вирішенні чи пом’якшенні соціальних проблем. Кожен може проявити ініціативу долучитися до волонтерського руху, усвідомлюючи, що за це ніхто не платить грошей.

Волонтерство — це унікальна можливість стати кращим, допомагаючи іншим. Це можливість отримати унікальний досвід, професійні навички, пункт до резюме, нових друзів та корисні знайомства.

Залученість людей до благодійності вказує на позитивну тенденцію розвитку суспільства та безпосередньо кожної людини, як свідомого громадянина своєї країни. Адже кожен з нас відповідальний за зміни в Україні та саме залученість вказує на те, наскільки кожен готовий брати відповідальність не лише за себе, а й за добробут своїх співгромадян.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.