Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих

Автор: feanen від 15-03-2023, 08:03, переглядів: 177

0

14 березня у 6 класі було проведено урок мужності: «Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих!», присвячений Дню українського добровольця.   Метою заходу було вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, посилення суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в молодшого покоління. 

Під час заходу учні розповіли цікаві факти про історію сучасного добровольчого руху в Україні, про найбільше випробування України у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність.

У кінці уроку учні зазначили, що нині добровольцем став увесь український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги.

Слава Героям України!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.