3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Героям України - Слава!

Автор: feanen від 25-10-2022, 08:27, переглядів: 201

0

14 жовтня у 6 класі було проведено урок звитяги «Героям України - Слава!», присвячений Дню захисників та захисниць України, Дню козацтва. Метою заходу було вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, осягнення глибини військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в молодшого покоління. 

Під час заходу учні розповіли цікаві факти про виникнення козацтва в Україні, історію створення свята та народні традиції, пов’язані з ним, про нелегкий ,але героїчний шлях своїх  батьків, родичів, знайомих - воїнів, які захищали й захищають цілісність і незалежність України під час агресії російської федерації проти України.

У кінці уроку учні зробили висновок, що історія українського воїнства – це героїчний літопис, кожна сторінка якого сповнена чеснот різних поколінь оборонців рідної землі. Вони сформували особливий характер та образ сучасних захисників і захисниць України, провідними рисами яких є патріотизм і відчайдушність, відвага і честь. Високою відповідальністю, рішучістю і незламним бойовим духом сьогоднішні герої довели всьому світові, що українці – незламна нація, здатна захищати свою свободу та незалежність.

Слава Україні! Слава Героям! Смерть ворогам!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.