3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Все починається з кохання

Автор: feanen від 15-02-2023, 14:38, переглядів: 238

0

Кохання у всі часи було головною рушійною силою людства на його шляху до гармонії життя. На перший погляд суто особисте почуття деколи впливало на хід історії й вирішувало долі цілих держав.

І сьогодні в такий нелегкий для країни час ми вкотре можемо насолоджуватися мелодійною піснею, романтичним танцем, ніжною поезією, вдихати аромати закоханості, але при цьому не забуваючи, кому повинні завдячувати – нашим захисникам і захисницям!

Саме їм учасники шоу-програми «Все починається з кохання» присвятили більшість своїх вітань. Віктор проникливо прочитав патріотичну поезію «Моя Україна», Поліна разом із друзями підготувала композицію «Не залишай», Ілля «Дике поле», дев’ятикласники хореографічну композицію на пісню Святослава Вакарчука «На лінії вогню», Роман зворушливо виконав пісню «Нас весна не там зустріла», Єлизавета до сліз вразила авторською поезією, а Софія Невмержицька вестерном з репертуару групи Viviene Mort. 

Відволіктися допомогла композиція «Все починається з кохання»,  чарівна майстер спорту з художньої гімнастики Ліза Лебедченко, запальний «Rock”n roll», танго та інсценізація уривку з «Ромео і Джульєтта». А також наші герої – Дар’я, Марина, Поліна, Єлизавета, Ілля, Олександр, Віктор, Роман – красиві, розумні, елегантні, непередбачувані, з прекрасним почуттям гумору.

Приємні слова на адресу учасників і всіх причетних до свята прозвучали з уст директора Анатолія Єгоровича та його заступника Олександра Наумовича, який вручив учасникам подарунки та побажав усім кохання «та не з москалями» радості від любові, Перемоги та миру!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.