3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День працівників освіти

Автор: dend від 1-10-2022, 18:32, переглядів: 250

0

Навіть у такий нелегкий для нашої країни час життя триває! І ніякі звуки сирен не завадили учням нашого закладу підготувати привітання з Днем працівників освіти!

Саме люблячим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу вчителям і були присвячені всі вітання учнів – від наймолодших до найстарших.

А розпочали їх учні 11-А класу вальсом  «Вітрила». 

Щирими оплесками глядачі проводжали виступ улюбленців – учнів школи мистецтв, п’ятикласників, майбутнє українського спорту, Варю Данілову.

Вокалісти щедро поділилися теплом своїх сердець і ніжно, вразливо, із щирою душею виконали пісні. Піснею «Ой у гаю при Дунаю» привітала присутніх учениця 11-Г класу Софія Невмержицька. Чоловічий вокальний ансамбль проникливо до сліз виконав пісню «Біля тополі».

Інструменталісти фейлетист Саша Балик (10-Б) та піаністка Аліна Любченко (10-Г) теж вражали своєю грою на музичних інструментах. 

Як завжди, прикрасою кожного свята є хореографічні номери.

Хореографічні композиції як патріотичного, так і жартівливого характеру виконали учні 7, 8, 9, 10-А та 11-А класів.

Дует молодих вчителів-хореографів Софії Мазур і Влада Балога проникливо виконав вальс «Києве мій».

А пісня «Україна – це ти» у виконанні вокального ансамблю 10-11 класів та фінальна композиція «Україна переможе!» у виконанні учнів 6, 8, 11-А класів стали «жирною» крапкою у святковому концерті.

Концерт, який підготували вихователі, вчителі хореографи, вчитель музики і співу, фахівці технічного центру і наші неймовірно талановиті учні, був динамічним, різножанровим і пройшов на одному диханні.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.