3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Проєкт «Крокуючи у Вічність»

Автор: dend від 27-09-2022, 16:28, переглядів: 202

0

26 вересня в 10-В класі була проведена тематична година, на якій свій проєкт «Крокуючи у Вічність» представила Ю. Давидяк. Вона розповіла про українців, які ціною власного життя виборювали свободу і незалежність нашої держави. 

27 травня 2022 року у бою поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області своє життя віддав мій земляк, гайворонець Євгеній Манзюк. Віддав як справжній воїн, до кінця залишаючись вірним своєму обов’язку, побратимам, співвітчизникам, захищаючи нашу землю, захищаючи кожного з нас.

Єфременко Сергій З  травня 2014 року був призваний Гайворонським РВК Кіровоградської  області на військову службу по мобілізації у ЗСУ. Загинув 06 червня 2022 року в смт. Тошківка, Луганської області. 

Став на захист незалежності, свободи та територіальної цілісності нашої держави 26-річний Сметанський Вадим. Загинув 26 лютого 2022 року у місті Буча Київської області у бою з російськими окупантами. Довгий час Вадима вважали зниклим безвісти.

На жаль, в наш час дуже багато жінок віддають своє життя у боях з російським агресором. Жінка-медик Юлія Зубченко, яка служила в полку “Азов” та перебувала на заводі “Азовсталь” загинула 8 травня 2022 року. У Юлії залишився маленький син, за яким доглядають її батьки. Близькі дівчини додають, що досі не поширювали інформацію про доньку, оскільки ситуація з загиблими в Маріуполі була важка і залишається такою досі.

Цих  та інших захисників називають «Непереможними». Завдяки їм ми маємо можливість навчатись, працювати, а головне – жити!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.