Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з елементами презентації "Україна-космічна держава"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з елементами презентації "Україна-космічна держава"

Автор: dend від 14-04-2022, 14:28, переглядів: 325

0 12 квітня в Україні відзначають День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації і космонавтики. У цей день в 1961 році Юрій Гагарін першим у світі здійснив орбітальний обліт Землі. 14.04.22 року в 10-В класі була проведена бесіда з елементами презентації "Україна- космічна держава", під час якої ліцеїсти дізналися про історію космонавтики та успіхи співвітчизників у підкоренні космосу.
Учні зробили висновки про те, що Україна зарекомендувала себе як космічна держава на витоках космонавтики.
Україна і космос - нероздільні. Зв'язок цей міцно встановився на зорі космонавтики, і виправити його зараз просто неможливо. Багато видатних українських вчених-науковців були творцями теорії польоту. Саме завдяки видатному українському вченому і конструктору Сергію Корольову, ракета 12 квітня 1961 року вивела у космос першу людину планети.
Україна – космічна держава, з багатим минулим і впевненим потенціалом на майбутнє. Українцям дійсно є чим пишатися! Хто ж знає, як би склалась світова історія космосу без України?

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.