3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година в 10-Б класі

Автор: Французан від 18-04-2018, 10:09, переглядів: 956

0

У 10-Б класі проведено інформаційну годину "День авіації та космонавтики".

12 квітня в Україні святкують День працівників ракетно-космічної галузі України і Міжнародний день авіації та космонавтики.

Цей день названий на честь першого польоту людини в космос. 12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля. Він стартував з космодрому "Байконур" на кораблі "Восток-1" і пробув у космосі 108 хвилин.

Учні дізналися багато цікавої інформації: як готують до польотів у космос, як будуються літальні апарати, дізналися про визначних космонавтів, про перший політ собак Білки та Стрілки у космос.

Особливо їх вразив той факт, що сучасні космічні дослідження без внеску України були б неможливі. Адже наша держава ще на початку космічної гонки виробляла багато складових для космічних ракет та супутників. Багато уродженців України зробили великий внесок у розвиток авіації та космонавтики, особливо Корольов Сергій Павлович, який очолив ракетну програму СРСР. Під його керівництвом було запущено першу міжконтинентальну балістичну ракету, перший штучний супутник Землі, перший політ та вихід людини в космос.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.