3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День Гідності та Свободи

Автор: dend від 25-11-2021, 08:21, переглядів: 312

0

22 листопада у 11-Г класі було проведено годину спілкування «Революція Гідності: ми пам’ятаємо» до Дня Гідності та Свободи. З метою виховання патріотизму та героїзму в кожному з нас.

День Гідності та Свобо́ди — свято в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності (акція студентів та громадських активістів, яка розпочалася 21 листопада 2013 року). 13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада святкується День гідності та свободи.

«Ми – не раби, і ніколи ними не будемо. Ми з гідністю маємо нести нашу культуру та традицію. Нас не можна вбивати, обкрадати та обманювати. Ми – єдина нація. Наш шлях – до європейських цінностей», – такі основні гасла Революції гідності.

Сьогодні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Адже за  нашу  свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі.  І більшість  з них – молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити….

Це свято вкотре нагадало учням цінність свободи та людського життя ,про Героїв, які віддали своє життя за те , щоб ми жили під мирним небом , вони будуть жити в нашій пам’яті вічно, ми їх просто не маємо  права забути!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.