Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Патріотична година: «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Патріотична година: «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра!»

Автор: dend від 25-11-2021, 08:16, переглядів: 332

0

Щороку, коли природа завмирає в осінній прохолоді, готуючись до тривалого сну, наші серця сповнюються тривогою та болючими спогадами про пекельний листопад 2004-го й 2013 років. В той час наш народ сказав рішуче «ні» неправді, несправедливості, приниженню й безправ’ю. Люди з невимовною жагою боротьби за гідне життя вийшли на вулиці. Їхньою зброєю була віра, мужність і сила духу. Саме подіям революції Гідності була присвячена патріотична година: «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра!», яка відбулася 23.11.2021 року в 10-В класі.

Під час обговорення теми заходу ліцеїсти зазначили, що саме в ті криваві дні ми перегорнули нову сторінку історії України. Ми стали міцнішими, ми зросли в боротьбі за наше гідне майбутнє. Герої війни та Майданів спонукають нас твердо й упевнено йти в майбутнє. Гідність і свобода, за яку вони поклали життя, ми несемо як стяг, високо над головами, задля пам’яті та прийдешніх поколінь.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.