Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з елементами дискусії : «Феномен Т.Г. Шевченка»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з елементами дискусії : «Феномен Т.Г. Шевченка»

Автор: dend від 13-03-2021, 10:01, переглядів: 401

0

Тарас Шевченко є символом української державності, української нації, національної єдності, символом здобутку свободи, правди, самовираження. Тарас Григорович – символ життя, боротьби, кохання. Він – вічна святиня, уособлення найвищого розуму і духу, невмируща душа і пам’ять українського народу.

З метою формування духовної культури, виховання почуття любові та поваги до традицій свого народу, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу, популяризації творчої спадщини, пов’язаної з іменем видатного митця, 09.03.2021 року в 11-В класі було проведено бесіду з елементами дискусії «Феномен Т. Г. Шевченка».

Під час заходу ліцеїсти зазначили, що Тарас Григорович Шевченко-велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштовував свою ліру Кобзар, тому й оживало в його полум’яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу.

Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесними і милосердними, щиро любити свій народ, свою Україну.

Феномен Шевченка символізує душу українського народу, втілює його гідність, дух і пам'ять.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.