Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Моє життя, мої захоплення, мої таланти

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Моє життя, мої захоплення, мої таланти

Автор: dend від 11-09-2020, 14:32, переглядів: 944

0

У 10-Б класі відбулась година спілкування «Моє життя, мої захоплення, мої таланти».

Саме хобі робить наше життя яскравим, повним і різноманітним, приносить радість і задоволення, компенсує те, чого нам не вистачає, дарує спокій і релакс, або навпаки, – драйв та адреналін, сприяє самореалізації, розширює світогляд, розвиває таланти, а також дає змогу знайти людей, які теж полюбляють ті самі речі, мають одне й те саме захоплення. Саме такі відверті розмови дають нам можливість знайти гарного друга або вірного товариша у новому колективі.

Учні нашого класу мають багато різноманітних захоплень: фотографування, вирощування квітів , вивчення іноземних мов , полюбляють малювати та грати на музичних інструментах, а також активно займаються спортом та танцями.

Найбільше враження залишили розповіді деяких учнів, що мають дуже неочікувані і нестандартні хобі. Роман Вікторія, наприклад, має гарне відчуття стилю та займається малюванням. Бондаренко Микола, який майже з дитинства займався кемпо-карате, у 2019 році став Чемпіоном світу з цього виду спорту! Луканічева Дар'я займається різноманітними речами, але найбільше полюбляє малювати і навіть зайняла ІІІ місце у районній олімпіаді з різних видів образотворчого мистецтва. Романщак Дмитро займається таким екстремальним видом спорту, як паркур. Він не має страху перед можливими травмами та ранами.

На жаль, не всі встигли презентувати свої захоплення, але попереду – два роки цікавого та насиченого спілкування.

Вікторія Пилипенко

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.