3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Смертельне селфі

Автор: feanen від 18-02-2019, 08:05, переглядів: 622

0

В час популярності та гонитви за лайком найактуальнішим стала тема селфі у незвичайних та небезпечних  місцях. Одним з таких місць стали дахи електропотягів. Учні 9 класу провели бесіду, на інтригуючу для них тему, "Смертельне селфі", на якій проводили паралелі між цінністю життя та вартістю лайка.

Метою заходу було -  привернення уваги школярів до небезпечного заняття  та попередження про загрозу, яку несе в собі це хобі. Зачепинг, ось як називається нині захоплення робити селфі на даху електрички.

Під час заходу учні доповідали про прикрі випадки, про дітей-однолітків, які заради фото, слави та підписників,  наражають себе на небезпеку. Не один летальний наслідок спіткав учасників таких "гонитв" за підписниками. 27 тисяч вольт вражає тіло при прямому контакті із струмом електропотягу, не просто цифра, а число, що може стати останнім в вашому житті.

На завершення бесіди учні дійшли висновку, що життя - найдорожчий скарб людини, його треба берегти і не грати зі смертю, тому що вона може зіграти  злий жарт з кожним із нас.

Бережіть себе і своє життя! Не робіть бездумних вчинків, осягніть цінність себе та свого життя!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.