3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Закони безпечного життя

Автор: feanen від 23-04-2018, 08:16, переглядів: 785

0

Учні 8-го класу Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат–школа мистецтв) ІІ ступеня провели бесіду на тему: «Закони безпечного життя». Під час заходу восьмикласники розповіли про принципи безпечної життєдіяльності, про приклади безпечних і небезпечних ситуацій, про необхідність безпечної поведінки в громадських місцях, про уміння дотримуватися порядку дій при потраплянні у небезпечну ситуацію.

В кінці бесіди учні зазначили, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

Людина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Вивчаючі правила безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Важливо бути уважними та обережними у побуті, дотримуватися елементарних норм і правил поведінки, бережливо ставитися до свого життя, здоров’я та здоров’я навколишніх людей.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.