Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з елементами гри на тему: «Здорове харчування та його вплив на організм людини»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з елементами гри на тему: «Здорове харчування та його вплив на організм людини»

Автор: dend від 6-02-2020, 12:57, переглядів: 1 026

0

Здорове харчування — один із фундаментальних факторів, що підтримують здоров’я і настрій людини протягом усього життя. Правильне здорове харчування сприяє росту і розвитку організму, забезпечує нормальний фізичний і психічний розвиток дітей, підвищує імунітет і захищає від несприятливої екологічної ситуації, що оточує нас сьогодні.

На теперішній час загальний рівень знань про здорове харчування не такий високий. Додає масла у вогонь реклама і пропаганда з усіх боків харчових продуктів і закладів швидкого обслуговування (так званих фаст-фудів), які не мають нічого спільного з раціональним харчуванням.

7 лютого в 11-В класі була проведена  бесіда з елементами гри на тему : «Здорове харчування та його вплив на організм людини».

Учні намагалися дізнатися про складові компонен­ти їжі, про корисну їжу та її позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров'я дорослих і ді­тей, про основи культури і традиції харчування. Метою заходу також  було викликали інтерес до традиційного харчування українців та прагнення вживати національні стра­ви як засіб збереження і зміцнення здоров'я.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.