Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Активні учасники євроклубу «Астра» на обласній конференції

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Активні учасники євроклубу «Астра» на обласній конференції

Автор: dend від 28-11-2018, 09:20, переглядів: 601

0

23 листопада учениці 11-Б класу Вознесенська Олена, Безпалько Наталія та Лазар Валерія взяли участь у обласній конференції «Толерантність як основа сучасного світу», де представили євроклуб «Астра» й виступили з тезами досліджень: «Толерантність як основа полікультурного простору», «Види толерантності», «Толерантність як складова зрілої громадської свідомості».

На конференції було обговорено важливі питання щодо гендерної, міжнаціональної, релігійної, політичної, міжкласової та фізіологічної толерантності. Було запропоновано заходи й ідеї організаційно-координаційної й інформаційно-просвітницької діяльності для збільшення рівня обізнаності громади з цих питань.

Наприкінці конференції відбулося нагородження переможців обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності та учасників конференції, де євроклуб «Астра» здобув перемогу у номінації «Кращий постер», а дівчата – іменні сертифікати.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.