Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Позитив та негатив спілкування у чаті

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Позитив та негатив спілкування у чаті

Автор: dend від 22-09-2018, 10:21, переглядів: 1 082

0

Чому краще насолоджуватися реальним спілкуванням з друзями і колегами, а не віртуальним? Чим же небезпечні Facebook, Instagram, Viber або Twitter ?Саме ці питання обговорили учні 11-В класу під час години спілкування «Позитив та негатив спілкування у чаті».

Під час обговорення теми учні зазначили, що напевно, майже у кожної сучасної людини є свій аккаунт у соціальних мережах. Уявити своє життя без профілю в одній із них важко. Без Інтернету ми начебто відрізані від усього світу: ні тобі свіжих новин, ні лайків і привітів від друзів. Багато людей практично через кожні п'ять хвилин перевіряють свої акаунти в соціальних мережах, протягом дня ведуть листування і спілкуються.

Звичайно, для будь-якої людини важливо підтримувати стосунки з собі подібними, але авторитетні вчені радять це робити в реальному світі. Чому ж експерти так скептично ставляться до віртуального спілкування? Тому, що часте використання соціальних мереж згубно впливає на психіку. Фахівцям навіть вдалося довести цей неприємний факт.

Регулярне використання свого профілю може призвести до важких нервових і психічних розладів і навіть укласти людину на лікарняне ліжко. До речі, експерти також відзначили, що в особливій групі ризику люди, які мають багато друзів у соціальних мережах. Так що візьми на озброєння такі результати досліджень і постарайся обмежити своє перебування в Інтернеті.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.