3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Випускний бал

Автор: dend від 26-06-2017, 08:39, переглядів: 1 624

0

Випускний вечір, як завжди, наповнений урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями.

Радісно розправляли крила та боляче лишали рідні місця наші випускники, де пролетіло їхнє безтурботне дитинство. Для когось з 5-річного віку, для випускників обласних класів за два роки. Але яких – незабутніх, трепетних, неповторних.

Сьогодні, може, як ніколи, вони відчули, що гімназія – це рідний дім, що ніде в житті за них так не турбуватимуться, не буде так затишно і спокійно.

Скільки мріяли про цей вечір, свободу, а тепер не віриться.

Під шалені оплески присутніх їх, щасливих, зустрічали в театрі ім. М.Л. Кропивницького.

А.Є. Коротков і О.Н. Якимчук вручили випускникам атестати про повну середню освіту, 3 золотих та 1 срібну медалі та побажали всіляких гараздів у житті.

 Прикрасили свято учні 10-го класу, виконавши  «Полонез», хореографічну композицію «Пара ми чи не пара» виконали семикласники,  «Шалені жабенята» –  учні школи мистецтв.

Привітали випускників гості: солісти Кіровоградської обласної філармонії Тетяна Яковенко, Олександр Безай, акробатичний балет «Три з половиною», вихованці ДЮСШ № 3.

Напутні слова своїм голуб’ятам сказали батьки. А випускники зі щемом у серці подякували усім працівникам гімназії за знання, частинку серця, людське тепло та ласку.

Свято закінчилося. Тож нехай їх береже Господь, молитва матері та добра батьківська порада!



Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.