Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Чорнобиль немає минулого»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Чорнобиль немає минулого»

Автор: dend від 26-04-2017, 14:53, переглядів: 1 055

0

26 квітня Україна вшановує героїчний подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які стали на захист життя мільйонів людей. Саме тим трагічним  подіям була присвячена година спілкування «Чорнобиль немає минулого», яка була проведена в 11-В класі 26 квітня 2017 року.

Під час спілкування учні зазначили, що Чорнобильська катастрофа назавжди чорними літерами вписана в історію нашого народу і сьогодні відгукується болем у серці кожної людини. Саме в ніч 25 на 26 квітня 1986 року над квітучим українським Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

Минають роки, але ми ніколи не забудемо героїв-пожежних, які без вагань та роздумів першими по тривозі почали боротьбу з некерованим смертоносним лихом.

Життя триває… І цим ми зобов’язані Героям Чорнобиля, які ціною власного життя та здоров’я подолали найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Вони врятували нас, вони врятували планету. Але, на превеликий жаль, більшості з них вже немає з нами. Вічна пам’ять та низький уклін загиблим ліквідаторам.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.