3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Біль та пам’ять Афганістану

Автор: dend від 18-02-2017, 16:13, переглядів: 908

0

З 2004 року 15 лютого відзначається в Україні як день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Для більшості наших співгромадян ця дата сприймається як день виведення виведення радянських військ з Афганістану в 1989 р. Цей день знаменував собою припинення участі наших військових у дев’ятирічному збройному конфлікті. За цей час за міжнародними даними загинуло 15051 військовослужбовців СРСР, представників різних національностей. Українців серед них було 2378.

У 10-Б класі відбулася година спілкування, присвячена тим подіями . Учні переглянули документальні кадри тієї війни та прослухали стримані свідчення військових – учасників тих подій.

На сьогоднішній день Україна офіційно визнала цю війну Радянського Союзу агресією проти Афганістану і спростувала ідею про виконання нашими військовослужбовцями «інтернаціонального обов’язку». Але, незважаючи на це, воїни, які з честю  пройшли горнило Афганістану, заслуговують на велику повагу. А біль втрати близької людини, який не вщухає у родинах загиблих,  не повинен  сприйматися нами як чужий.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.