Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » 11-Б клас провів Перший урок «Щоб у серці жила Україна»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

11-Б клас провів Перший урок «Щоб у серці жила Україна»

Автор: dend від 19-09-2016, 12:22, переглядів: 1 128

0

11-Б клас провів Перший урок «Щоб у серці жила Україна»Першого вересня традиційно відбувся Перший урок в 11-Б класі на тему «Щоб у серці жила Україна!». 

Після короткого вступу вихователя Берлін Ольги Анатоліївни учні висловилися с приводу того, що для кожного означає Україна.

Варто зазначити, що учні мали домашнє завдання. Об’єднавшись в групи, учні готували повідомлення, вивчали та аналізували знакові для країни події, готували тренінгові вправи тощо.

Першою виступала група «Експерти», яка попередньо працювала із словниками. Учні пояснили присутнім значення термінів «Держава», «Країна», їх ознаки. Як підсумок, разом з класом визначили, чи є ознаки державності 11-Б клас провів Перший урок «Щоб у серці жила Україна»в Україні.  

Друга група «Історики» презентувала основні етапи розвитку державності України. «Правознавці» розглянули сучасність і пояснили іншим учням, що на сьогодні являє собою суверенітет України, в яких політико-правових актах це закріплено, і яке значення має для окремих українців та України в цілому. 

Група «Фасилітатори» відповідали за тренінгову частину заходу. Перша вправа на встановлення відповідності визначила, як учні зрозуміли різницю в визначеннях термінів опрацьованих в першій частині уроку; як добре вони знають історичних діячів, їх діяльність та можуть знайти їх портрети серед інших; знають визначні події в становленні української незалежності. 

11-Б клас провів Перший урок «Щоб у серці жила Україна»Друга вправа під кодовою назвою «Мікрофон» була палкою дискусію на питання патріотизму, самоврядування, проблем України, децентралізації, поваги до Батьківщини. 

Підсумували результати уроку продовження вислову «Україна – це…». Захід був цікавим і налаштував учнів на плідний і творчий навчальний рік.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.