3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перший урок у 7 класі

Автор: Французан від 14-09-2016, 12:25, переглядів: 1 210

0

Перший урок у 7 класі«Моя країна – нова Україна!» - саме так звучала  тема першого уроку у 7 класі, метою якого було поглибити  знання учнів про нашу державу, продовжувати формувати національну свідомість школярів; розвивати пізнавальні інтереси учнів до історії України; виховувати любов до рідного краю, повагу до його історичного минулого і сучасного.

Під час уроку діти пригадали державні і народні символи України.  Доповідали про історичні події нашої держави, про силу нації, яка пережила не одне лихоліття, про проблеми українців, про героїв, які відстоюють інтереси українців та захищають Україну на полі бою.

Прослухавши доповідь про  важкі  часи, які настали для нашої держави, діти виявили бажання змінити Перший урок у 7 класімайбутнє країни на кращі. Особливо сподобалась учням гра «Мікрофон», під час якої вони задавали питання один одному: «Якби я був президентом України, я б… »

В кінці уроку учні зазначили, що наша нова Україна - це реальність, яка настає вже завтра. Так є, коли бачиш перед собою омріяну мету і твердо крокуєш до неї. Наше бачення майбутнього прекрасне, адже ми – майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками підносимо її культуру. Будьмо гідними своїх предків, любити рідну землю так, як заповідав великий Тарас, збережемо  волю і незалежність України, поважаємо свій народ і нашу мелодійну мову. Шануймо себе, свою гідність, і шановані будемо іншими!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.