Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у світі єдина!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у світі єдина!»

Автор: mirosha від 16-09-2016, 10:08, переглядів: 1 094

0

«Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у світі єдина!»Учні восьмого класу провели відкриту лінійку на тему: Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у світі єдина! Восьмикласники розповіли, що в різні періоди розвитку Україна як незалежна держава вона набувала нових якостей та розширювала свої можливості, повідомили, що від Русі сучасна Україна успадкувала -Тризуб – герб України, історія якого розпочалась ще з княжого роду Рюриковичів, а перша писемна згадка про український тризуб датується X ст. Повідомили, що «Україна» вперше згадується в Київському літописі в 1187 році, як єдина назва території, заселеної українським народом, згадується як «вільна земля», навіть всупереч прямим заборонам різних сусідніх держав. Восьмикласники з гордістю розповідали про свою вільну, незалежну Україну, про історію її розвитку.

«Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у світі єдина!»

Учні в котре довели, що Україна — це країна парадоксів, буферна зона, країна, де найбільше любили волю і найменше знали її. Країна, яка дала світові безліч талановитих доньок і синів, які прославляли свою батьківщину за межами держави. Ми – українці, і кожен із нас має пишатися своєю Батьківщиною. Кожен із нас повинен жити і працювати на благо України, щоб наш рідний край був багатим, а люди – щасливими! Ми – майбутнє України, тож своїми знаннями, працею, здобутками підносимо культуру, славимо її!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.