Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відвідування обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Чижевського

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідування обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Чижевського

Автор: dend від 6-06-2016, 10:10, переглядів: 1 230

0

Відвідування обласної універсальної наукової бібліотеки ім. ЧижевськогоТретього червня, після репетиції номерів до виступу шостого червня, учні 10-Б відвідали Кіровоградську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Чижевського. Найперше, що побачили учні – це була виставка картин, які через абстракцію передавали певний сюжет. Особливо сподобались картини «Танець», «Час» та «В тіні». Екскурсія продовжувалась у залі рідкісних книг та видань, де бібліотекар показала нам такі рідкісні видання як «Псалтир», «Требник Петра Могили», «Євангеліє», кілька книг із колекції Ілліна, сувої на іноземній давній мові та ін.. Окрім друкованих видань, представили рукописи, серед яких була і дитяча літературу. Наступна зала була присвячена вивченню іноземних мов. Ми дізналися, що бібліотека проводить влітку заняття з англійської мови тричі на тиждень, подивилися кабінет, де проходять заняття, відвідали «дитячу кімнату» та виставку книг присвячену даній тематиці. Також побачили 3D принтер та надруковані на ньому фігурки. Вразили картини у наступній залі, присвяченій ЄС, що ілюстрували прагнення до свободи думки не тільки на словах, але й de facto. Після відвідання польського культурного центру учням розповіли про те, де вони можуть додатково вивчати німецьку мову і які переваги це дає. Екскурсія закінчилася виставкою картин з клаптиків тканин та виробів з глини. Подивившись на картини і не зрозумієш з чого вони зроблені, здається, наче це живопис. Їх авторка бере участь у міжнародних виставках і активно поповнює колекцію бібліотеки. Вироби з глини включали посуд та побутові речі наших пращурів, невеличкі магнітики.

Похід до бібліотеки учням дуже сподобався, вдалось побачити дуже багато на відносно невеликому просторі бібліотеки, дізнатися нове та приємно провести час.

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.